Follow by Email

lördag 16 januari 2010

Sviter från valpkurs!Jaha, nu har jag mycket att berätta om dagarna som gått. I fredags var vi ju på valpkurs, det var väldigt roligt tyckte jag. Endel träning blev det ju men mest sov jag! Jag hörde det pratas om koppel, passitivitet, inkallning och massa konstiga saker! Fortsättning blir det i februari...nu ska vi träna hemma tills dess.

Igår hände också kuliga saker, vi var hemma hos min nya lekkompis Becky och hennes flock, massa bus blev det, lyckades också få till en liten sömnstund! Becky var jättesnäll och mycket roligare än Chino, dit ska vi fler gånger!!

Idag var vi i skogen och sprang runt, jag fick hålla koll på matte hela tiden. Efter det åkte vi till huset vi ska bo i om några månader så jag fick kolla där, det var spännande! Ikväll var vi ockå hos mattes syster och träffade lite småsura katter, men dem ska jag nog tukta när jag träffat de lite mer;)

Nu ska jag och husse vara hemma denna veckan som kommer, jag håller er uppdaterade om hur han sköter sig!

//Gemma


//Gemmis

1 kommentar:

  1. Hrm... Ja, jag skäms faktiskt lite över de småsura katterna. Det var bara Gene som var lite artig. Och Shannon ska vi bara inte tala om! Fått full klarhet i uttrycket "spotta och fräsa", med betoning på SPOTTA! Den lilla vita söta kattungen som vi trodde skulle ha lättast att möta Gemma förvånade oss med sin reaktion. Gemma var iallafall cool. Vi får ge oss på ett försök snart igen. Om ni vågar komma hit vill säga... Hi hi hi hi....

    SvaraRadera