Follow by Email

tisdag 9 februari 2010
Nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har haft tassarna fulla:)

I lördags var matte, husse och jag på en superbra kurs med Anders Hallgren, jag sov mest men matte och husse tyckte den var kanonbra! Matte köpte jättemånga av hans böcker så hon tror väl att hon ska bli något proffs, men det ska jag nog ta ur henne...!

Sedan har jag varit på promenix i stan, åkt hjullastare med husse, varit en helg hos släktingar i skåne, vaccinerats, lekt med polaren Becky och lite annat smått och gott!

Till den största nyheten: Chino har börjat leka med mig.....!!!!! Vi har jättekul, han leker jättesnällt med mig och är supergullig tillochmed när jag hoppar upp och hugger honom i halsen....!!

På dagarna är jag hos husse och hans snälla kollegor, det är lite tråkigt när de jobbar men annars trivs jag bara fint på deras jobb!

3 kommentarer:

 1. Det glädjer mig så att vovvarna har "hittat varandra". Jag har alltid a faith in Chino. Lycka och lek! Och trött hundvalp som sover hela natten. Förstår om ni är lyckliga! Puss från Katt-Kerstin.

  SvaraRadera
 2. Härligt att de funnit varandra:)
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 3. Hej Gemma,va roligt att du har fått någon att busa med.Jag oxå fått igång gubben här.Vi syns på träffen.Din syster Cuta/Lycka

  SvaraRadera